Groepswandelingen met Gids Patrick

👍🏻 Schuinsmarcheren op jouw tijd.

Het hele jaar door organiseer ik een aantal keer per week stadswandelingen door het centrum van Den Haag. Dit zijn zogeheten open inschrijvingen. Hiervoor kun je je gewoon per persoon inschrijven.
 
Maar als je een bedrijfsuitje, familiedag, verjaardag, etc. organiseert of als je gewoon met een leuke groep vrienden bent, is het natuurlijk gezelliger om een besloten, privé-wandeling aan te vragen. Dan kun je zelf de datum en tijd bepalen, zodat het perfect bij de rest van je plannen aansluit.
 

Mogelijkheden voor groepen:

Avond-wandelingen met Gids Patrick door Den Haag

Ik denk graag met je mee…

Vaak is mijn stadswandeling ‘slechts’ een onderdeel van de hele dagplanning. In dat geval adviseer ik altijd om voor en na de wandeling een korte pauze in te lassen. De groep loopt tenslotte bijna twee uur en hoort vele verhalen die behoorlijk tot de verbeelding spreken.
 
In de loop der jaren heb ik een enorm fijne samenwerking opgebouwd met verschillende Haagse horeca, zodat ik graag met je meedenk over waar je zo’n pauze zou kunnen laten plaatsvinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Je kunt natuurlijk ook gaan borrelen bij café ’t Achterom. Of voel je meer voor een bierproeverij bij café Rootz, ook wel ‘De Belg van Den Haag’ genoemd? En voor de echte whisky-liefhebber is een proeverij bij Huppel de Pub een absolute aanrader!
Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke plekken te bedenken. Hierover denk ik graag met je mee.
 

Groepsprijzen*

6 t/m 9 personen:  € 100,00
10 t/m 15 personen:  € 125,00
16 t/m 20 personen:  € 200,00
21 t/m 25 personen:  € 250,00
Grotere groepen op aanvraag.

N.B. Voor een tussenstop van maximaal 30 minuten reken ik een aanvullende vergoeding van € 15,00 voor mijn tijd en het regelen ervan. Consumpties zijn uiteraard niet inbegrepen en dienen ter plekke bij de betreffende horeca te worden afgerekend.

*) Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw, indicatief en afhankelijk van eventuele aanvullende wensen.
Een tussenstop en/of Drag Queen Tour is mogelijk vanaf 10 personen. Meerprijs voor een Drag Queen Tour is € 75,00.


Lees ook de Nederlandse of de Engelse recensies.

Vrijblijvend een privé-wandeling aanvragen