Reviews over stadsgids Patrick

✅ Lees de mening van eerdere deelnemers...

Gids Patrick Gemiddelde waardering: 4.8 van de 5, gebaseerd op 1 49 recensies.
Gids Patrick uit Den Haag op TripAdvisorRecensies zijn ontzettend belangrijk!
Hoe deelnemers een sappige stadswandeling met Gids Patrick hebben ervaren zegt natuurlijk veel meer dan wat ik er zelf over schrijf. ;-) Daarom zie je hieronder alle recensies (reviews) die eerdere deelnemers hebben achtergelaten.

Ben je inmiddels overtuigd en wil je ook een wandeling boeken? LEUK! :-D
Je kunt daarvoor een privé-wandeling aanvragen of een keuze maken uit de open inschrijvingen in mijn agenda. Bekijk alle ingeplande wandelingen

Recensies over Gids Patrick

Alle recensies zijn één-op-één overgenomen van TripAdvisor.
 

Helemaal goed!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Ontzettend veel nieuwe dingen geleerd. Mijn mede-Hagenaren alsook de Amsterdammers en de provincialen vonden het een super tour. “Ik wist niet dat Den Haag zo mooi was.” Ook alle communicatie Met Patrick liep soepel. Heel erg aan te bevelen!

Supâh leuk!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Wil je op een leuke en originele manier meer te weten komen over de geschiedenis van de binnenstad van Den Haag en alle smeuïge details van het koningshuis? Dan MOET je een stadswandeling bij gids Patrick boeken? Ik heb de 1,5 uur dat de wandeling duurde aan zijn lippen gehangen. Hij verteld op een heel grappige anekdotische manier alle smeuïge details die de binnenstad rijk is. Ik vond het jammer dat het was afgelopen en had nog wel uren naar zijn leuke verhalen willen luisteren. Het enige minpuntje is, dat ik nu nooit meer een gewone wandeltocht wil maken. Ik wil gids Patrick in elke stad. ;-) Echt een aanrader. En leuk voor jong en oud.

Leuke manier om binnenstad van Den Haag te ontdekken

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Om een 55 jarig huwelijk te vieren van schoonouders die heel lang gewoond hebben in Den Haag was dit een leuk uitje. Het enthousiasme van Patrick kwam tot uiting in zijn verhaal. Zo kom je er achter dat er nog veel geheimen zijn in Den Haag. Een aanrader dus.

De gezelligste verjaardag sinds tijden.

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Voor mijn verjaardag had ik geen zin om weer met zijn allen in een rondje in de huiskamer te zitten, dus had ik mijn vrienden uitgenodigd voor de avondwandeling onder leiding van Patrick. Iedereen had het enorm naar zijn zin, want de mensen van buiten de mooiste stad en de echte Hagenezen kregen sappige, onbekende verhalen te horen. Zelfs de pubers die mee waren, vonden het ontzettend leuk! Echt een aanrader, want Patrick heeft veel humor en kan goed vertellen.

Onverwacht verrassend leuke verhalen en plekjes in Den Haag

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Voor mijn verjaardag wilde ik eens iets anders. Een heuse stadswandeling voor mijn familie en vrienden (circa 40 personen) leek me wel wat. Patrick bleek de juiste persoon om dit tot een succes te maken. Een prima wandeling langs de beelden van Den Haag met serieuze, lugubere maar vooral ook leuke verhalen. En na afloop brengt hij je naar een interessante gezellige gelegenheid om na te praten.

Supâh vet

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
We zijn gisteren ter ere van de 40-jarige verjaardag van m'n zus met Patrick op pad geweest. De tour boeide elk moment. Patrick heeft gave en vernieuwende verhalen, die hij enthousiast vertelt. Hij kan heel goed vertellen, waardoor ik de hele tour aan z'n lippen heb gehangen. Samengevat is de tour voor mij een combinatie van de vaderlandse geschiedenis en smeuïge verhalen van vroegâh, in combinatie met een dosis Haagse humor in de mooiste stad van Nederland. Je leert dingen die je niet in de geschiedenisboeken leest... Kortom een originele trip als je op zoek bent naar een leuk uitje!

Geweldig.

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Vanavond een geweldig fijne avond gehad met gids Patrick die ons door Den Haag loodste met zijn interessante, smeuïge verhalen. Een absolute aanrader. Leuk om zo door te stad te lopen en de pracht van de stad te zien en veel informatie op te doen.

Super!!!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Gids Patrick is geweldig. Ik heb ontzettend genoten van de stadswandeling langs de bekende en minder bekende plekjes van Den Haag. Veel smeuïge verhalen gehoord. Als je een andere kant van Den Haag wilt leren kennen, onder begeleiding van een enthousiaste en deskundige gids, is Patrick echt een aanrader.

Te gek!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Genoten van de rondleiding van Patrick. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij weet de prachtigste verhalen te vertellen over plekken die je dacht te kennen en weet daar nog een leuke dosis humor aan toe voegen. Den Haag is nooit meer hetzelfde. Zeker een aanrader!

Wandeling door Den Haag

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Ik voelde me even weer toerist in eigen stad! Patrick is een erg leuke en enthousiaste gids! Zeker de moeite waard!

Rondleiding met een echte Hagenees

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Wij hadden het onverwachte genoegen een prive rondleiding te mogen ontvangen. Hebben daarbij leuke info over diverse Haagse plekken gekregen. Net even anders dan een standaard rondleiding met gids. Patrick bedankt

Genoten!

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Wij hebben genoten van de rondleiding van Patrick door Den Haag. Smakelijke en leuke verhalen, voor iedereen een echte aanrader!

Super leuk

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Wij hebben een erg leuke rondleiding door Patrick gehad. Hij vertelde leuke verhalen en wist jong en oud te vermaken.

Mooi gebalanceerd

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Het was een heel informatieve en vermakelijke tour! Patrick weet het erg leuk te brengen, o.a. door de "smeuiige" onderdelen!

Leuke opvallende verhalen van een echte Hagenaar euh.. Hagenees!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Gave rondleiding van Den Haag van een andere kant. Ik had wel eens eerdere een historische rondleiding gehad, maar dit was heel anders. Veel leuker, grappiger en informeler. Met goed weer beleef je echte een gave middag.

Mauie rondlèdeâh

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Een aantal maanden terug een tour door Den Haag gekregen van Patrick. Hij vertelt een leuk verhaal en je merkt ook aan hem dat hij het heel leuk vindt om te doen. De aanraders voor goede restaurants zijn later ook niet onterecht afgegeven. Patrick, bedankt! :)

Voor herhaling vatbaar !!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Als Hagenezen op een zeer amusementwaardige wijze nieuwe en bijzondere wetenswaardigheden te weten gekomen. Patrick brengt dit met passie voor de stad! Dank je wel en tot een volgende keer.

Leuke middag!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Als Hagenaar toch weer heel veel geleerd tijdens een leuke stadswandeling!! Het was zeer de moeite waard en we hebben genoten!! Bedankt Patrick!

Aanrader!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Absolute aanrader , gewoon een must!

Aanrader!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Op zaterdag 15 juli een geweldige tour gehad met Patrick als gids. We hebben ons geen moment verveeld en genoten van de mooie, bizarre en lugubere verhalen. Ook als 'echte' Hagenaar heel wat geleerd!

Ontzettend leuk!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Zaterdag 1 juli 2017 een privé stadswandeling gemaakt met onze buren. Wat een humor en leuke achtergrond informatie over Den Haag. Het was super en zeker een aanrader om met een andere blik naar de stad te kijken. Bedankt Patrick!

een avondje vakantie

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Vanaf 20.30 twee uur lang door het centrum van Den Haag gewandeld. Het voelde als een dagje vakantie. enthousiaste gids die zeer goed de aandacht en sfeer bepaalde. Top

Stadwandeling 2.0

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Vergeet die stadwandelingen met een saaie opsomming van historische feiten. Patrick geeft een nieuwe dimensie aan de voettocht door de stad ! Met smeuïge feiten, pikanterieën en pseudo schandalen 'tekent' hij de prachtige binnenstad van Den Haag. En allemaal zonder de werkelijke geschiedenis geweld aan te doen. Van harte aanbevolen ! En wat ons betreft : Op naar de kerstversie van deze wandeling.

Vermakelijk en leerzaam!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Afgelopen zondag hebben we genoten van een fantastische stadswandeling door Den Haag. Ik heb veel gidsen meegemaakt, maar Patrick steekt er met kop en schouders bovenuit. Niet alleen de mooie informatie en leuke feitjes die hij over Den Haag verteld, maar vooral hóe hij het verteld. Hij is grappig, scherp en vriendelijk. De verhalen en feiten zijn zo mooi verpakt in een smeuïg jasje dat je alleen maar meer wilt horen. Van begin tot einde was ik een en al oor. Ik heb gelachen, veel geleerd en gezien van het prachtige Den Haag! Dank je wel Patrick!

Super leuke privétour!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Een gezellige en interessante stadswandeling. Ik kijk met andere ogen naar Den Haag door de boeiende verhalen van Patrick.

GEWELDIG LEUK !!!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Geweldig leuke stadswandeling gehad olv gids Patrick. Zelden zo'n leuke gids ontmoet die de verhalen zo smeuiig kon vertellen. Wij hingen ruim 2 uur lang "aan zijn lippen". Ondanks het koude weer hebben wij ons geen moment verveelt. Een echte aanrader. Wij zeggen het voort.

Sappige, Haagse zonden

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Erg leuk ! Patrick kan als echte Hagenees sappig vertellen over het huidige Den Haag en de rijke geschiedenis van Den Haag.

Geweldig!!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Met prachtig weer Den Haag op ern hele geweldige tour keren kennen. Patrick brengt het heerlijk luchtig en met geweldige gevoel voor humor. Een echte aanrader!!

Helemaal geweldig... AANRADER

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Maak op een humoristische manier kennis met Den Haag. Leuke wandeling doorspekt met smeuïge verhalen en historische weetjes en feiten, goede introductie om de stad te verkennen. Zeker doen!

Super leuk

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Hele leuke, spannende, informatieve en koude rondleiding langs diverse plekjes in Den haag waar je eigenlijk normaal niet zo snel komt. Zeer enthausiaste gids Patrick weet zeer veel over de verborgen zaakjes die zich hier hebben afgespeeld. Voor mij was dit een top verjaardagskado. Bedankt!

Mooi verjaardagscadeau!

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Gids Patrick wist mij op zijn eigen enthousiaste wijze geschiedkundige feiten te vertellen die ik, als geboren en getogen Hagenees, toch nog niet kende van 'mijn' stad. Dit en het prachtige weer maakten deze wandeling tot een mooi en bijzonder verjaardagscadeau!

Andere blik op historisch Den Haag

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Wij wisten al aardig wat over Den Haag, maar deze wandeling heeft daaraan heel wat toegevoegd.

Essentieel in een mensenleven

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Liep ik tot nu toe altijd achteloos door Den Haag, onwetend als ik was, dankzij Patrick ben ik nu in het bezit van sappige, geestige en ook lugubere historische bagage. Het is niet domweg een wandeling met losse verhaaltjes, het is een snoepreisje van 2 uur, waarin je vol bevlogenheid en humor meegenomen wordt door het Haagse. De komende decennia zullen mijn hersens steeds verder aftakelen, maar dit vergeet ik nooit meer. Mensen die dit niet gedaan hebben in hun leven hebben objectief en feitelijk gezien voor niets op deze planeet rondgelopen.

Hele leuke tour!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Ken het centrum van Den Haag wel een beetje, maar Patrick laat het in twee uur nog een keer zien en weet zoveel leuke en boeiende verhalen dat ik me geen seconde verveelde. Ben nog meer van die stad gaan houden! Aanrader!

Leuke wandeling

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Voor mijn verjaardag had ik een rondleiding voor vrienden georganiseerd. Het werd een boeiende, gezellige wandeling door Patrick, die de verhalen smeuïg weet te brengen! Ook van mijn vrienden kreeg ik enthousiaste reacties over de wandeling!

Heel leuk en informatief.

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Leuke wandeling, leuke gids, leuke feitjes! Heel veel geleerd en geen moment verveeld. Echt een aanrader in Den Haag!

Hoogtepunt weekend Den Haag

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Patrick is een begenadigd verteller. Gedurende twee uur liet hij ons alle hoogtepunten van centrum Den Haag zien met steeds leuke, grappige en sappige weetjes. Hoewel we slechts met z'n tweeën waren, nam Patrick ruim de tijd om ons alles over de stad te vertellen. Zeker een aanrader voor wie veel wil zien en weten op korte tijd.

Smeuïge verteller

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Prachtige wandeling met smeuïge verhalen op een zeer aansprekende manier verteld. Heel veel nieuwe weetjes over de stad en haar geschiedenis gehoord. Echte aanrader!

Topervaring

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Patrick brengt zoveel mogelijk informatie over de geschiedenis van de stad, maar de wijze is uniek en ZO aangenaam!!!! De 4 deugnietjes uit België.

Genoten van de tocht

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Vandaag de rondleiding gedaan. We bleken met ons tweeen te zijn. Ging gelukkig wel door en hij bleek zijn geld waard te zijn. Genoten van de verhalen en de leuke wandeling.

Hele goede en leuke informatie

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Heel leuk en gezellig geweest. We hadden ook een hele goede gezellige gids. Veel info gekregen. Hij wist het op een leuke manier te vertellen. Veel geleerd over mijn stad.

Zeer interessante rondleiding

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Met familie een tour door Den Haag gehad en wat zat dit super in elkaar. Je ziet Den Haag met andere ogen als je al die historische, smeuïge dingen te horen krijgt. Je komt op zeer bijzondere plekjes, waar menig Haagse bewoner nooit van gehoord of geweest is . Patrick is een bevlogen verteller en wist de aandacht goed vast te houden. Echt een aanrader als je iets bijzonders wil organiseren. Doen !

Super

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Geweldige rondleiding, mede door gids Patrick en het gure weer. Bedankt! Zeker een keer doen, je ziet de stad met andere ogen.

Een ontdekking op zich.

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Ontzettend leuke ervaring om de residentiestad op zo'n totaal andere manier te ontdekken. Wij waren uitgenodigd door familie die in Den Haag woont en ook voor echte Hagenezen een verrassende ervaring.

Uitstekend!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Erg leuke wandeling door Den Haag gemaakt met gids Patrick. Interessante verhalen en boeiend verteld. Zeker een aanrader.

Bijzonder originele wandeling met veel leuke weetjes.

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Op het allerlaatste moment moesten we Plan B voor ons kantooruitje bedenken omdat het weer omsloeg. Via internet deze zeer originele wandeling ontdekt en met Patrick contact gelegd. Hij was heel flexibel en heeft ons heel veel nieuws kunnen vertellen over de zondige kant van het Haagse centrum. Super enthousiast verteld door Patrick. Een interessante en levendige geschiedenisles op een herfstachtige donderdagavond.

Sappige wandeltocht

Geplaatst op:
★★★★☆
4 5 1
Leuke wandeling en enthousiaste gids. Ik heb dingen van Den Haag gehoord die ik nog niet gehoord had. Wandeling wordt ook een beetje aangepast op de groep waarmee je bent. Aanrader!

Super Tour!

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Super tour gehad en kan niemand beter aanraden als Patrick. Weet echt alle geheimen van het zondige Den Haag te onthullen. Bedankt nog voor de TOP wandeling.

Originele manier om de stad te verkennen.

Geplaatst op:
★★★★★
5 5 1
Geen saaie tour maar leuke verhalen, zeer goed gebracht! Zeker aan te raden! De gids weet hoe hij het moet brengen. Het duurt niet te lang, je zal je zeker niet vervelen!

Schrijf zelf een recensie


Sinds kort kun je een recensie over mij en mijn stadswandelingen achterlaten via TripAdvisor.