Recensies over stadsgids Patrick

Schrijf zelf een recensie…


Als oud-deelnemer, en dus ware ervaringsdeskundige, kun je natuurlijk ook zelf een recensie over mij en mijn stadswandelingen achterlaten via TripAdvisor of Google. Ja, ik wil graag deelnemen!

Recensies over Gids Patrick

– Wat vinden anderen van mijn stadswandelingen? –

Alle onderstaande recensies zijn 1-op-1 overgenomen van TripAdvisor of Google en worden ongefilterd weergegeven.

5 star ratingUnieke stadswandeling Gids Patrick laat je Den Haag zien en vertelt met humor, passie en niet aflatend enthousiasme de verhalen over de residentie die je nog niet kende uit de geschiedenisboeken! Een prachtige wandeling langs mooie plekken, maar de verhalen maken het nog mooier. Een aanrader als je eens niet gaat voor de kunstgeschiedenis of jaartallen.

Chris B Avatar
Chris B
28-06-2019

5 star ratingWat een passie! Afgelopen donderdag met een groep collega’s door gids Patrick rondgeleid in Den Haag.

Van zakdoekje leggen via Hagenees en Hagenaar naar alle bijzonderheden over de Haagse beelden.

Wat een enthousiasme en passie legt Patrick in zijn verhalen!

Het enige dat hem even stil had gekregen was onze werkkring......maar als hij gewoon zijn belasting betaald is er niks aan de hand :-))

Aanrader!

FenLinE Avatar
FenLinE
24-06-2019

5 star ratingboeiende verhalen! Wat een mooie en interessante verhalen en erg leuk gebracht! Ons uitje was zeer geslaagd, iedereen luisterde met gespitste oren. Gids Patrick heeft erg opmerkelijke feitjes bijeengesprokkeld. En de duistere kant van de Haagse geschiedenis komt goed over, zoals hij het vertelt.

saartfal Avatar
saartfal
21-06-2019

Patrick wist ons erg te boeien.

Met veel enthousiaste vertelde hij over de verschillende historische gebeurtenissen op onze verrassende route door Den Haag. Helemaal top.

Cock Diemel Avatar
Cock Diemel
17-06-2019

5 star ratingmooie man Patrick kan het heel leuk en goed vertellen. Weet heel veel over hoe het was en verteld dat vol enthiousasme en ook met smeuige details erbij. Absoluut de moeite waard.

779marcp Avatar
779marcp
04-06-2019

5 star ratingHartstikke gave rondleiding door een geweldige gids Vandaag hebben we een geweldig leuke ro afleiding gehad door Patrick. Smeuïge verhalen, afgewisseld met bloederige feiten die met veel humor worden verteld. Zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Boek op tijd, anders zit hij vol. En wil je door Patrick echt een bijzondere rondleiding? Boek dan een toer van Patsy.

388stephant Avatar
388stephant
01-06-2019

5 star ratingGeweldig vriendenweekend Wat een heerlijke stadstour. Patrick vertelt zeer enthousiast en met passie over de soms duistere kant van den haag. Met veel humor en zeer bevlogen! We hebben genoten en gaan zeker nog aan 1 of meerdere van zijn stadstours met patsy deelnemen

Deyva186 Avatar
Deyva186
01-06-2019

Op zaterdag 25 mei 2019 met mijn vriendinnenclub een rondleiding door Den Haag gehad onder leiding van Gids Patrick. Patrick vertelt met zoveel enthousiasme op zijn eigen manier over de geschiedenis van Den Haag dat je dit niet snel vergeet. Patrick bedankt, heel veel succes het was echt super.

Astrid Scholtens Avatar
Astrid Scholtens
26-05-2019

5 star rating25 mei 2019, 5 vriendinnen uit Twente hebben deelgenomen aan een rondleiding door Den Haag met gids Patrick Patrick is zo enthousiast, weet zoveel van Den Haag en vertelt het op zo’n leuke manier dat je veel van zijn verhalen nooit meer vergeet. We hebben super genoten.

31011963 Avatar
31011963
26-05-2019

5 star ratingErg gezellig en leerzaam Patrick nam ons mee in het centrum van Den Haag en vertelde op zeer enthousiaste wijze over zijn stad. We hebben erg genoten van zijn verhalen. Patrick is een fijne en vriendelijke gids. Aanrader!!

KarinAppel88 Avatar
KarinAppel88
26-05-2019

5 star ratingZo leuk was dit! Patrick neemt je mee langs bekende en minder bekende plekken in het centrum van Den Haag. Hij vertelde op humoristische wijze over de diverse lokaties en geschiedenis van Den Haag. Onze grotere kinderen hebben aandachtig geluisterd en vonden het een zeer geslaagde middag. Bedankt Patrick!

mirjamdekuyper Avatar
mirjamdekuyper
19-05-2019

5 star ratingGeweldige verteller, nieuwe dingen geleerd over mijn eigen stad! Als verrassing meegenomen door lieve buurvrouwen: een stadswandeling door eigen stad. We zijn allemaal import en wonen al vele jaren in Den Haag. Allemaal hebben we via Patrick nieuwe dingen gehoord en geleerd, gebouwen die we allemaal kennen zien we nu met andere ogen! Ook weten we nu hoe het zit met het boterbriefje, de pispaal en rijke stinkerds! Absolute aanrader, niet alleen toeristen, maar ook inwoners van Den Haag, doen!

Coastal530968 Avatar
Coastal530968
12-05-2019

5 star ratingVoor de echte verhalen over Den Haag Op een merendeels droge maar koude zaterdag met de vriendenclub een rondleiding door Den Haag met gids Patrick. Wat was het leuk, zelfs de Hagenees in het gezelschap hoorde en zag nog nieuwe dingen over zijn stad. Wat kan Patrick boeiend en beeldend vertellen. (We waren blij dat we geen biefstuk hadden voor het diner :-D) Geen saai lesje uit de geschiedenisboeken maar waargebeurde sappige verhalen. We hebben een topmiddag gehad en als je Den... Lees verder ⇨

Serah62 Avatar
Serah62
14-04-2019

5 star ratingGids Patrick is een echte aanrader voor een leuke stadswandeling Tijdens een weekendje Den Haag met personeel heeft Patrick ons de stad op een leuke, interessante wijze laten zien. Patrick heeft veel kennis over de geschiedenis van de stad Den Haag en weet dit op zodanige, humoristische, wijze te brengen dat de wandeling geen minuut saai is geweest. Dank je wel Patrick.

Peter E Avatar
Peter E
25-03-2019

5 star ratingSuper grappig maar vooral heel interessant Een stadswandeling met Patrick door Den Haag is zeker een aanrader. Hij heeft boeiende verhalen op een leuke manier verteld, waardoor ik alleen maar meer geïnteresseerd ben geworden naar de stad!

Femke B Avatar
Femke B
12-03-2019

5 star ratingErg leuk! We waren met een behoorlijk diverse groep personeel, maar Patricks verhalen werden zo verteld dat ze voor iedereen tot de verbeelding spraken. Echt een aanrader.

Gerbrichwv Avatar
Gerbrichwv
10-03-2019

5 star ratingBesloten wandeling met collega's 2 maart 2019 was het dan zover. De stadswandeling met Gids Patrick! En ondanks de miezer regen werd het een super geslaagde middag. Patrick vertelt vol enthousiasme en veel humor over zijn geliefde stad Den Haag. Spannende verhalen uit ons verleden die je niet zo snel in de geschiedenisboeken leest en waarbij je even twijfelt of het echt is gebeurd.Het lijkt me ook ontzettend leuk om 1 vd andere wandelingen met hem mee te lopen,... Lees verder ⇨

Dahlia1966 Avatar
Dahlia1966
04-03-2019

4 star ratingDuister Den Haag Ook in het donker is stadsgids Patrick van de partij... Met z'n vieren zijn we afgelopen zaterdagavond door hem op sleeptouw genomen door Den Haag. Zelfs van een druilerige, winderige wandeling weet deze gids nog een feestje te maken! Diverse wetenswaardigheden komen op een interessante en vooral leuke manier tot leven. Van de hoge heren tot het laagste gespuis, allemaal komen ze aan bod. Heel leuk om Den Haag van een andere kant te bekijken.... Lees verder ⇨

HelenKloosterman Avatar
HelenKloosterman
04-03-2019

5 star ratingRondleiding Den Haag Wil je een boeiende gids die waarheidsgetrouwe bezienswaardigheden vertelt over Den Haag? Kies Patrick! Jee, wat kan die man vertellen. Met heel veel humor en enthousiasme vertelt hij de geschiedenis van Den Haag op zijn eigen smeuïge manier. We hebben genoten! Dank je wel, Patrick!!

Verstuurd vanaf mijn iPhone

mgoedhartterstege Avatar
mgoedhartterstege
03-02-2019

5 star ratingMust do verplichte tour met Patrick Op een mooie koude zaterdag een tour gelopen met Patrick door Den Haag. Wat was dit leuk gaaf interessant maar ook leerzaam. Ik had nog wel Twee uur met Patrick rond willen lopen door Den Haag. Wat heeft hij veel kennis over de feiten maar leuke is ook alle weetjes en bijzonderheden.

Ga je naar Den Haag eerst met Patrick de stad ontdekken.

Vijf sterren meer dan waard.

MichelK341 Avatar
MichelK341
19-01-2019

5 star ratingAnradâh Supâh. Leuk voâh hagenaahs, hageneze en voâh alle andere mensûh. Anradâh. Patrick veitelt veil intâhessante en grappige dinge auvâh die mauie stad achtâh de dùinûh.

cedya2016 Avatar
cedya2016
03-01-2019

Torsten Noack Avatar
Torsten Noack
26-11-2018

5 star ratingGeschiedenis met een grote glimlach Op school vond ik geschiedenisles altijd al interessant, maar als Patrick mijn docent was geweest zou ik voor dit vak cumlaude zijn geslaagd. En velen met mij denk ik. Mijn complimenten voor Patrick hoe hij zich verdiept heeft in de echte Haagse geschiedenis. Hiermee bedoel ik, het echte leven van toen in onze hofstad. Zelf woon ik nu 11 jaar in Den haag en heb altijd een soort haat liefde verhouding gehad met deze stad.... Lees verder ⇨

Explore14825601142 Avatar
Explore14825601142
11-11-2018

Superleuke rondwandeling gehad door Den Haag. We zijn op plekken geweest waar je normaal niet komt en de manier waarop Patrick de verhalen verteld, zijn werkelijk vermakelijk. Het was gisteren koud, maar zijn smeuïge verhalen en Haagse humor hielden ons warm. Echt een aanrader en leerzaam!!

René Bloot Avatar
René Bloot
30-10-2018

5 star ratingOriginele stadswandeling Met een groep collega’s heb ik genoten van de wandeling met Patrick. Patrick vertelt enthousiast en laat je een andere kant van den haag zien door zijn enorme kennis. Kortom een aanrader!

Carolajs Avatar
Carolajs
29-10-2018

5 star ratingBoeiende rondleiding Gisteren voor de verjaardag van mijn moeder een leuke dag in Den Haag gehad. Gids Patrick neemt je op een boeiende manier mee door de geschiedenis van Den Haag. Leuk om niet de droge feiten te horen, maar juist de sappige verhalen. We hebben ondanks de kou genoten van de rondleiding.

danielledebree Avatar
danielledebree
29-10-2018

5 star ratingFantastisch, echt genieten Vanwege een verjaardag met 12 man/vrouw deze wandeling gemaakt met Patrick. Werkelijk genoten van zijn smeuige verhalen en anecdotes, , zijn kennis van de geschiedenis en fout geplaatste standbeelden Een geweldig begin van een feestelijke dag. Echt een aanrader, niemand anders dan Patrick voor een rondleiding. Het mag voor sommigen wel iets minder bloederig, dat wel. Mariette

Mariëtte V Avatar
Mariëtte V
27-10-2018

Super rondleiding door Den Haag met prachtige verhalen. Echt een aanrader, hij vertelt boeiend en weet veel over de geschiedenis van de stad en de Oranjes!

Carolien Platell Avatar
Carolien Platell
24-10-2018

5 star ratingEen goed begin van een verrassings weekend Ik werd door mijn vriendinnen meegenomen naar Den Haag voor een verrassings weekend

Dit weekend kon niet beter beginnen! We hebben een hele leuke interessante wandeling door het centrum gehad met allemaal leuke smeuïge wetenswaardigheden.

Gids Patrick is een échte aanrader!!

Nancy D Avatar
Nancy D
20-10-2018

Marloes Van Gend_van Der zwan Avatar
Marloes Van Gend_van Der zwan
13-10-2018